Bedrijfsgegevens
Transferwinkel.nl is opgericht in 2020 en is onderdeel van HOB Heiloo Textiel & Sign. Ons bedrijf is sinds 1992 gespecialiseerd in bedrijfskleding, het bedrukken van bedrijfskleding, sportkleding en signing. Via Transferwinkel.nl is het mogelijk om op een voordelige manier te profiteren van onze duurzame productie van transfers.

Transferwinkel.nl levert aan o.a aan leveranciers van bedrijfskleding, winkels die sportteams voorzien van sportkleding met opdruk en groothandels in gereedschappen die werkkleding met bijvoorbeeld het bedrijfslogo van de klant verkopen. Wij bieden de flexibiliteit en snelheid van transferproductie zonder dat je zelf grote investeringen hoeft te doen. Met de toenemende vraag naar een eigen identiteit op gebied van bedrijfskleding, steeds mooiere ontwerpen en korte levertijden geeft Transferwinkel.nl invulling aan die behoefte.

Bedrijfsgegevens 

HOB Heiloo h.o.d.n. Transferwinkel.nl
Nijverheidsweg 17
1851 NW Heiloo
T: 072-533 79 55
E: info@transferwinkel.nl

Bedrijfsgegevens

BTW nr: 8154.47.899.B01
Bank: NL30ABNA0436810808

Een duurzame keuze voor textielbedrukking

Met de nieuwste, efficiënte technologie op gebied van textielbedrukking zijn de textiel- en kledingtransfers van transferwinkel.nl een duurzame en milieubewustere keuze voor het bedrukken van bedrijfskleding en textiel. In tegenstelling tot o.a. zeefdruk en zeefdruktransfers is er bij de productie van de textieltransfers vrijwel geen restafval, geen verspilling van grondstoffen en worden de kledingtransfers geprint met een inkt op waterbasis.

De transfers worden duurzaam geproduceerd op zonne-energie die wij zelf opwekken middels ons eigen zonnedak.

Met Transferwinkel.nl spaar je dus niet alleen jouw portemonnee!