Dat onze textieltransfers op een duurzame wijze worden geproduceerd wist je wellicht al. Het gehele productieproces van de full colour textieltransfers is compleet ingericht op zo min mogelijk verspilling van grondstoffen. De productie van al onze textieltransfers is energieneutraal en wordt volledig door zonne-energie aangedreven. We kunnen dus wel zeggen dat de all round textieltranfers die je bij Transferwinkel.nl bestelt het milieu  minimaal belasten. En daar zijn we trots op!

Naast dat onze textieltransfers het milieu ontzien vinden we de gezondheid van jou en je klanten net zo belangrijk. Ook dat heeft betrekking op de productie van onze textieltransfers. De gebruikte inkten en basis voor de transfers zijn voorzien van het zogenaamde “STANDARD 100 by OEKO-TEX® label”.

Wat betekent het STANDARD 100 by OEKO-TEX® label voor onze kledingtransfers?

Als textiel en/of kleding het STANDARD 100-label draagt, kun je er zeker van zijn dat elk onderdeel van dit artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten op basis van een uitgebreide criteriacatalogus. Bij de test houden ze rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen. De criteria worden minimaal één keer per jaar geactualiseerd en uitgebreid met nieuwe wetenschappelijke kennis of wettelijke eisen.

Het STANDARD 100 van OEKO-TEX® is een van ‘s werelds bekendste labels voor textiel dat is getest op schadelijke stoffen. Het staat voor klantvertrouwen en hoge productveiligheid. Alle textieltransfers en kledingtransfers van Transferwinkel.nl worden geproduceerd zonder schadelijke stoffen en dragen daarom het STANDARD 100 van OEKO-TEX® label.

Textieltransfers bestellen die voldoen aan STANDARD 100 by OEKO-TEX®?

Op Transferwinkel.nl bestel je duurzaam geproduceerde kledingtransfers en textieltransfers voor zeer scherpe prijzen vanaf 10 stuks! Klik hier voor meer informatie of bestellen van transfers.