De heat transfers van Transferwinkel.nl onderscheiden zich niet alleen door een scherpe prijs en goede kwaliteit. De transfers zijn op vrijwel elke ondergrond te gebruiken en worden op een heel duurzame manier geproduceerd. De productie van de textieltransfers loopt op zonne-energie en restafval bij productie is nagenoeg nul. Want Transferwinkel.nl draagt graag bij aan een beter milieu en schonere toekomst.

Met digitale transferdruk zijn er een groot aantal extra mogelijkheden voor wat betreft het gebruik van kleur. De transfers die in onze webshop online te bestellen zijn, zijn zogenaamde Full Colour Heat Transfers. De naam zegt het eigenlijk al: Full Colour!

Juist dat is een heel belangrijk voordeel van onze transfers ten opzichte van zeefdruk, want het aantal kleuren dat je kunt gebruiken in een ontwerp is vrijwel onbeperkt. Kijken we naar het bedrukken van bedrijfskleding of textiel met zeefdruk dan is dat echter niet mogelijk. Daar ben je altijd beperkt tot (meestal) 5 kleuren, die een voor een rechtstreeks op de bedrijfskleding, sportkleding of textiel wordt gedrukt.

Met onze Full Colour Heat Transfers kun je dus kleurrijke ontwerpen op je kleding of textiel drukken. Dat beperkt zich niet alleen tot volvlakken kleur, maar ook fijne details en kleurverlopen behoren bij transferdruk tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het bedrukken van kleding of textiel met een foto. In de voorbeelden die hier in dit blogbericht te zien zijn is een goed voorbeeld te zien van een fotoprint op kleding. Van stemmig zwart naar helder wit licht en alles wat daartussen zit is aanwezig in deze hoge kwaliteit transfers met fotoprint.

Bestellen is héél eenvoudig! 

Ga naar de transferconfigurator, voer de afmetingen en het gewenste aantal in en upload het opmaakbestand. Wij doen de rest!