Kleding bedrukken is een rekbaar begrip. Dat zeggen we natuurlijk niet voor niets, want bedrijfskleding met bedrukking of sportkleding met sponsorlogo’s heeft doorgaans veel te verduren. Een beetje rekbaarheid is dan ook meer dan gewenst. Sterker nog, flexibele textiel transfers zijn een must! Buiten dat de bedrukking van je bedrijfskleding of sportkleding langer mooi blijft gaat ook het bedrukte textiel zelf langer mee. En duurzaamheid vinden wij bijzonder belangrijk, dus ook op gebied van de levensduur van bedrukte kleding en textiel met transferdruk!

De populariteit van flexibele kleding transfers komt voort uit de hoge wasbaarheid, het gemakkelijke applicatieproces en de mogelijkheid om bijna iedere textielsoort te bedrukken. Je kunt met de flexibele textieltransfers o.a. bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding, shirts, petjes, rompertjes, jassen en paraplu’s bedrukken. Zó flexibel zijn flexibele transfers van Transferwinkel dus.

Aan de vele mogelijkheden waarop flexibele transfers kunnen worden aangebracht kun je ook opmerken dat de toepassing en mate van gebruik heel divers is. Zo heeft een bedrukte cap of pet nauwelijks te lijden bij normaal gebruik. Sportkleding daarentegen wordt flink gebruikt, veel gewassen en links en rechts zal er ook nog weleens flink aan getrokken worden op bijvoorbeeld het voetbalveld. Ook een goed uitgevoerde schwalbe zal de nodige impact hebben op de bedrukte sportkleding. Maar wat je ook met je bedrukte kleding doet, de bedrukking moet er netjes uit blijven zien. Rekken, strekken, trekken, wassen of sporten, de flexibele transfers van Transferwinkel.nl zorgen er voor dat de bedrukking van je bedrijfskleding of sportkleding er altijd goed uit ziet.

Hoe flexibel de kleding transfers van Transferwinkel.nl zijn laten we je zien in de foto bij dit bericht…het beeld zegt genoeg toch!?

Flexibele Textieltransfers bestellen die tegen een stootje kunnen?

In onze webshop bestel je duurzaam geproduceerde kledingtransfers en textieltransfers voor zeer scherpe prijzen vanaf 10 stuks! Klik hier voor meer informatie of bestellen van transfers.