Is uw bedrijfskleding toe aan vervanging? Na vele malen dragen en wassen zal ook bedrukte bedrijfskleding en werkkleding net als je gewone kleding uiteindelijk gebruikssporen gaan vertonen. Hoe zuinig je ook bent op je bedrijfskleding, er zal op den duur toch slijtage aan de stof en ook de bedrukking zichtbaar zijn.

In dit voorbeeld van de poloshirts met logo is goed te zien dat de shirts en opdruk inmiddels een flinke werkervaring hebben opgedaan. Niet heel vreemd als je je bedenkt dat deze poloshirts met logo opdruk 5 dagen per week worden gedragen en na elke dag worden gewassen.

De stof zelf is ook van enige invloed op de levensduur van de kledingtransfers. Door het wat ruwere oppervlak van het poloshirt en de rekbaarheid zal de bedrukking na lang en intensief gebruik en wassen wat kleine scheurtjes gaan vertonen door slijtage.

Hoogste tijd dus voor nieuwe bedrijfskleding met bedrukking voor dit bedrijf. Er is opnieuw gekozen voor dezelfde petrol blauw poloshirts van James Harvest Sportswear die in het assortiment van ons moederbedrijf HOB Heiloo zijn opgenomen.

Natuurlijk wordt de nieuwe bedrijfskleding bedrukt met logo op voorzijde en achterzijde met de kledingtransfers en textieltransfers bestellen van Transferwinkel.nl. De hoge kwaliteit transfers worden op duurzame wijze geproduceerd met minimale belasting voor milieu en omgeving. De geavanceerde techniek waarmee Transferwinkel.nl haar kledingtransfers produceert staat garant voor de hoogste kwaliteit bedrukking van uw bedrijfskleding en jarenlang plezier van uw representatieve bedrijfskleding en werkkleding.

Overtuig uzelf van de kwaliteit van Transferwinkel.nl. Vraag daarom vandaag nog een proefpakket aan of bestel direct online voordelig uw textieltransfers!