Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we hieronder een aantal van de meest gestelde vragen gezet over onze transfers. Mocht je nog andere vragen hebben dan horen we dat graag. Stuur ons een e-mail met je vraag naar info@transferwinkel.nl.

 • Kan ik als particulier bij transferwinkel.nl kopen?
  Ja, als particulier kun je bij Transferwinkel.nl kopen. Echter, zonder transferpers kun je de transfers niet verwerken.
 • Kan een transfer met een strijkijzer worden aangebracht?
  Nee, als je een strijkijzer hebt die de juiste temperatuur haalt kun je niet voldoende druk geven voor een goede hechting. Een transfer kan uitsluitend met een transferpers worden aangebracht.
 • Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat nu?
  Alle bestellingen die vanuit Transferwinkel.nl worden verstuurd worden zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt. Mocht er toch onverhoopt een productiefout zijn opgetreden die niet is ontdekt bij het inpakken, levert Transferwinkel.nl zo snel mogelijk nieuwe transfers. Maak bij transportschade een duidelijke foto van de schade aan verpakking en product, en mail dit met een korte omschrijving naar info@transferwinkel.nl dan zorgen wij dat we de eventuele schade zo spoedig mogelijk oplossen.
 • Heb ik garantie?
  Op de transfers die transferwinkel.nl levert zit een jaar garantie als blijkt dat de transfer door een productiefout niet bruikbaar is.
 • Hoe vaak kunnen kledingstukken met transfers worden gewassen?
  Transfers van Transferwinkel.nl zijn sterk en duurzaam. Het aantal wasbeurten hangt sterk af van hoe je het wast en wat er bijgevoegd wordt in de wasmachine. Doe de bedrukte kledingstukken binnenstebuiten in de was op 40 graden en voeg niet overmatig wasmiddel toe. Op deze manier zal de opdruk het kledingstuk overleven.
 • Kunnen kledingstukken met transferbedrukking in de droger?
  Ja, binnenstebuiten is dat geen probleem.
 • De transfers laten los op de kleding, wat nu?
  De transfers zijn uitvoerig getest op verschillende soorten textiel. Als aan de voorschriften van het persen is voldaan zal de opdruk op een geschikte ondergrond NIET loskomen. Mocht de opdruk wel loskomen is de lijmlaag niet goed gehecht met de ondergrond. De oorzaak hiervan is dat de pers bij het persen niet de juiste temperatuur van 140 graden had of dat de druk van de pers is te laag geweest. Ook komt het voor dat de textiel is behandeld met een coating of vulling waar de lijmlaag niet op hecht.
 • Waar zijn de full colour transfers voor geschikt?
  Je kunt de full colour kleding- en textieltransfers gebruiken voor het bedrukken van werkkleding, sportkleding en bedrijfskleding van katoen, polyester en combinaties van materialen.
 • Hoe lang zijn full colour transfers houdbaar?
  De textiel- en kledingtransfers van Transferwinkel.nl kun je 1 jaar na productie koel en donker bewaren en gebruiken.
 • Is er een beperking aan kleuren dat ik kan gebruiken voor het laten maken van transfers?
  De transfers worden full colour geprint, waardoor alle kleuren behalve fluor kleuren, goud en zilver mogelijk zijn.
 • Op welke temperatuur moeten de transfers geperst worden?
  De transfers worden op 10 seconden op 140 graden Celsius geperst. De drager wordt handwarm verwijderd.
 • Wat is de levertijd?
  Standaard is de levertijd 5 werkdagen, sneller kan in overleg.